Berichten uit de Vredesgemeenschap

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in include_once() (regel 3478 van /var/www/sites/www.bondgenootschapvoordevrede.be/web/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /var/www/sites/www.bondgenootschapvoordevrede.be/web/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

07/03/2020: Het paramilitarisme dat zijn moordend instinct opnieuw bevestigt

Onze Vredesgemeenschap van San José de Apartadó ziet zich opnieuw genoodzaakt een beroep te doen op het land en de wereld om getuigenis af te leggen van de laatste feiten waarvan we slachtoffer zijn geworden, te wijten aan het voortdurend opereren van een paramilitarisme dat rekent op de actieve en passieve medeplichtigheid van alle instellingen en dat haar totale overheersing over onze regio progressief verstevigt.

Lees verder...

25/02/2020: Eens de lichamen en het sociale weefsel vernietigd werden moet ook de herinnering aan de slachtoffers vernietigd worden

Nadat wij,onze Vredesgemeenschap van San José de Apartadó, de 15 jaar van het verschrikkelijk bloedbad van 21 februari 2005 hebben herdacht, een plechtigheid van herinnering waarbij verschillende diplomatieke vertegenwoordigingen uit Europa en van de Verenigde Naties en solidaire groepen uit Colombia ons vergezelden, en nadat we opnieuw de verdorven sfeer voelden, die men kan

Lees verder...

05/02/2020: Población Civil bajo múltiples manipulaciones

Nuevamente nuestra Comunidad de Paz de San José de Apartadó acude ante el país y el mundo para dejar constancia de los últimos hechos que la afectan profundamente.

Lees verder...

05/02/2020: Burgerbevolking onderworpen aan diverse manipulaes

Opnieuw doet onze Vredesgemeenschap van San José de Apartadó een beroep op het land en de wereld om getuigenis af te leggen van de laatste feiten die haar grondig treffen.

Lees verder...

26/12/2019: Het Paramilitarisme probeert gebruik te maken van de gemeentelijke raden en de Memoricide (Uitroeiing van de Herinnering) in te voeren

Onze Vredesgemeenschap van San José de Apartadó ziet zich opnieuw genoodzaakt  een beroep te doen op het land en op de wereld om ernstige schendingen van hun fundamentele rechten, waarvan zij de laatste maanden slachtoffer werd, aan te klagen.

Lees verder...

04/10/2019: Protocollaire wegen van leugenachtigheid en camouflage

Opnieuw doet onze Vredesgemeenschap van San José de Apartadó een beroep op het land en op de wereld om getuigenis af te leggen van de laatste feiten die ons diep treffen.

Lees verder...

09/09/2019: Oorlog en onrecht omhelzen elkaar in recyclage zonder einde

Onze Vredesgemeenschap van San José de Apartadó doet opnieuw een beroep op het land en de wereld om getuigenis af te leggen van de laatste feiten die ons diep raken.

Lees verder...

21/08/2019: Cynische onverstoorbaarheid bij geprogrammeerde terechtstellingen

Zoals bij vele gelegenheden gedurende deze 22 jaar legt onze Vredesgemeenschap opnieuw getuigenis af aan het land en aan de wereld van de laatste feiten waarvan wij het slachtoffer werden bij het willen voortzetten van ons burgerlijk verzet ter verdediging van het leven en het territorium.

Lees verder...

16/08/2019: Routinekronieken uit het paramilitair paradijs

Opnieuw ziet de Vredesgemeenschap van San José de Apartadó zich genoodzaakt een beroep te doen op het land en de wereld om getuigenis af te leggen van de laatste feiten waarvan we slachtoffer werden omwille van ons burgerlijk verzet ter verdediging van het leven en het territorium.

Lees verder...

12/07/2019: Politieke Staatscriminaliteit onder het mom van gewone criminaliteit

Opnieuw ziet onze Vredesgemeenschap van San José de Apartadó zich genoodzaakt een beroep te doen op het land en de wereld om getuigenis af te leggen van de laatste feiten waarvan wij het slachtoffer werden omdat wij ons burgerlijk verzet ter verdediging van het leven en het grondgebied verder zetten.

Lees verder...

Pagina's